Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Stil For Stil Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii fotograf nunti Oradea
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Still for style – Foto & Fashion Studio ofera 4 pachete promotionale pentru imortalizarea celor mai frumoase moment din viata fiecarui cuplu :

1. pachet baza
cuprinde fotografierea cununiei civile si a ceremoniei bisericesti + sedinta foto in aer liber (2,3 ore). toate fotografiile realizate vor fi retusate, prelucrate si inmanate mirilor pe suport dvd personalizat (2 bucati)


2. pachet standard
cuprinde fotografierea cununiei civile, a ceremoniei bisericesti si a cinei festive + sedinta foto in aer liber (2,3 ore). toate fotografiile realizate vor fi retusate, prelucrate si inmanate mirilor pe suport dvd personalizat (2 bucati)


3. pachet full service
cuprinde fotografierea pregatirii miresei si a mirelui, a cununiei civile, a ceremoniei bisericesti si a cinei festive + sedinta foto in aer liber (2,3 ore). toate fotografiile realizate vor fi retusate, prelucrate si inmanate mirilor pe suport dvd personalizat (2 bucati)


4. pachet lux
cuprinde fotografierea pregatirii miresei si a mirelui, a cununiei civile, a ceremoniei bisericesti si a cinei festive + sedinta foto in aer liber (2,3 ore). Pachetul mai contine o sedinta foto suplimentara in studio sau in locatia aleasa de miri.
toate fotografiile realizate vor fi retusate, prelucrate si inmanate mirilor pe suport dvd personalizat (2 bucati)

Aceste pachete au fost concepute in primul rand orientativ. ele pot fi modificate in fuctie de dorintele si nevoile fiecarui client in parte.

Pentru informatii suplimentare si pentru a afla informatii despre serviciile noastre oferite pentru imortalizarea altor evenimente speciale (botezuri, petreceri, banchete etc.)

Va rugam sa ne contactati! stand de vorba sigur vom gasi solutia cea mai potrivita pentru dumneavoastra!
Din Gura in Gura